آموزش ژله تزریقی (ژله گلدار)

سلام

قبلا عکس یک ژله گلدار گذاشته بودم اما خوب وقت نکردم در مورد توضیح بدم و عکس از مراحلش بزارم

الان این فرصت پیش اومد که آموزش این ژله بدم 


برای آموزش به ادامه مطلب مراجعه کنید

نظر یادتون نره ها


MAIMIXONG Emoticons 17http://s3.picofile.com/file/7723871498/taz99.jpg


اول تو قالب مورد نظرتون ژله الورا درست کنید


بعد هم خامه با رنگ مورد نظرتون رنگ کنید


خامه باید با سرنگ به ژله تزریق کنید بهتره خامه رقیق کرده باشید تا راحت تزریق بشه 

از این جا به بعد هم که تصاویر کاملا گویا هستن

MAIMIXONG Emoticons 10

http://s2.picofile.com/file/7723867846/taz1.jpg


http://s3.picofile.com/file/7723868167/taz2.jpg



http://s3.picofile.com/file/7723868595/taz3.jpg

http://s2.picofile.com/file/7723869030/taz4.jpg


http://s2.picofile.com/file/7723869458/taz5.jpg


http://s3.picofile.com/file/7723869993/taz6.jpg


http://s2.picofile.com/file/7723870428/taz7.jpg


http://s2.picofile.com/file/7723871070/taz8.jpg

نظرات 35 + ارسال نظر
آشپزی در اردبیل 1392/12/25 ساعت 05:59 ق.ظ

سلام وقت بخیر
روح نوازهستم از اردیبل وب جالبی دارین اگه وقت کردین به وب منهم سری بزنین بالای هفتصد نفر روزانه بازدید کننده داره اگر تمایل به تبادل لینک داشتین خبرم کنید ممنون میشم
http://ashpazardabil.blogfa.com/

دوست عزیزم با کمال افتخار، از شما دعوت می کنم به کنج خونه من سر بزنید و خوشحال می شم در صورت تمایل، وبلاگم را در لیست لینک دوستانتون قرار بدید....
http://zohrehshirvani.mihanblog.com

دوست عزیزم با کمال افتخار، از شما دعوت می کنم به کنج خونه من سر بزنید و خوشحال می شم در صورت تمایل، وبلاگ تازه تأسیسم را در لیست لینک دوستانتون قرار بدید....
http://zohrehshirvani.mihanblog.com

سلام
وبلاگ زیبایی دارید .لطفا از وبلاگ من هم دیدن کنید و نظر بذارید

شیوا 1392/10/10 ساعت 07:58 ب.ظ http://chef-shiva.blogfa.com

عالی شده آتوسا
عالی
آدرس من عوض شده در پیوندهات ویرایش کن آبجی
chef-shiva.blogfa.com

ساناز 1392/09/25 ساعت 11:23 ب.ظ http://www.sanaz-food.blogfa.com

چه گلهای زیبایی.دستتون درد نکنه

پخت انواع سالاد

مجموعه آموزشی پخت انواع سالاد

استاد: خانم مطیعی

هدیه ویژه برای نو عروسان ایران زمین

یادگیری طرز تهیه انواع سالادهای ایرانی و خارجی
نکاتی برای خوشمزه شدن سالاد ها
برای اولین بار

کاملا ایرانی و فارسی

ویژه خانم ها و آقایانی که فرصت کافی برای آشپزی ندارند!

یا کسانی که آشپزی برایشان سخت است !
به همراه فیلم آموزشی
قابل اجرا در DVD Player

در قالب پکیج اورجینال و شکیل

4 DVD
17900 تومان

توضیحات کامل و خریددر
http://azarmahsool.ir/product/177/%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4-%D8%AA%D8%B5%D9%88%DB%8C%D8%B1%DB%8C-%D9%BE%D8%AE%D8%AA-%D8%A7%D9%86%D9%88%D8%A7%D8%B9-%D8%B3%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%AF

سولماز 1392/08/28 ساعت 01:25 ب.ظ

خوش به حالت که اینقدر تو کارت با سلیقه هستی واقعا تمیز و زیبا هستند

maedeh 1392/07/19 ساعت 11:00 ق.ظ http://manoelite.com

دوستان گرامی
50 سکه طلای الیت در انتطار شماست در هایپر استار‍‍!
با حداقل خرید 200.000 ریال از محصولات الیت و یا یک کارتن نودالیت در قرعه کشی 50 سکه طلا شرکت فرمایید.
7/16 الی 7/29 در فروشگاه هایپر استار

piyazdagh.ir 1392/07/08 ساعت 09:58 ب.ظ http://piyazdagh.ir

سلام دوست خمبم ...
خیلی زیبا و جذابه ... به سایتم سربزن اگه مایل بودی تبادل لینک کنیم در ضمن تبلیغ درسایتم رایگانه منتظرتم

مدیر محترم سایت آشپزی به سبک ساده
با سلام
ابر وبلاگ گروه آشپزی با بیش از 7500 پست ایندکس شده در گوگل یکی از پر ورودی ترین وبلاگهای بلاگفا برای سه سال متوالی مایل به تبادل لینک با وبگاه شما(http://chefatousa.blogsky.com/) می باشد.
در صورت تمایل می توانید از طریق نظرات یا ایمیل من را مطلع کرده ابتدا لینک شوید بعد لینک وبلاگ را در وبگاه خود قرار دهید ، یا اینکه وبلاگ گروه آشپزی را لینک نموده سپس من را مطلع سازید تا در کمتر از 12 ساعت لینک شما در وبلاگ قرار دهم.

آدرس وبلاگ : http://www.groohashpazi.blogfa.com
ایمیل:Groohashpazi@Gmail.com
عنوان :گروه آشپزی
رنک:3
https://www.facebook.com/groohashpazi
لینک الکسا http://www.alexa.com/siteinfo/groohashpazi.blogfa.com

پاییز 1392/05/09 ساعت 11:22 ب.ظ

آتوسا جون کاراتون قشنگه و توضیحاتتونم خوب ممنون دوست هنرمندم

مریم 1392/04/25 ساعت 01:52 ب.ظ

سلام
ممنون ولی آدم دلش نمیاد این ژله ها را بخوره

:D

آشپزخونمون 1392/04/24 ساعت 05:00 ب.ظ http://angelchef.blogfa.com

درود
خسته نباشید با اجازتون شما رو میلینکم و اگر شما هم منو مورد لطف خودتون قرار بدید ممنون میشم .
با سپاس فراوان
اشپزخونمون/ فرشته

سارا 1392/04/22 ساعت 06:42 ب.ظ http://www.shamimeshgh90.blogfa.com

میشه از بستنی های رنگی استفاده کرد به جای خامه رنگی؟؟

خامه بهتر

مریم 1392/04/19 ساعت 01:04 ب.ظ

وای کارتون عالیه خانومی بازم از این مدلا بذارین

چه قدر زیبا و شیک شدن دوست من..تازه وبلاگتون رو دیدم کارهاتون عالین..به منو سر بزنید خوشحال می شم

rahaa 1392/04/09 ساعت 10:34 ب.ظ

سلام آتوسا جان
کارت عالیه
گلم این ظرفها رو از کجا تهیه کردی؟

پلاستیک فروشی ها

جوجه مهندس 1392/03/30 ساعت 01:13 ق.ظ

سلام اینا خیلی خوشگلن.... دست درد نکنه اتوسا جون.
منم وسوسه شدم که ژله گلدار درست کنم

درست کن حتما عزیزم

مری 1392/03/26 ساعت 02:17 ب.ظ http://ashpazkhoneyeman.persianblog.ir

سلام من نمیدونم چی بگم واقعاْکارت عالیه خیلی خوشگله.خیلی لذت بردم.دست گلت درد نکنه.یه سوال دارم اون گلبرگ های پهنو چه جوری درست کردی؟با سر خم شده سرنگ حرکت افقی دادی شیاف ایجاد کردی بعد با خامه پرش کردی؟چه جوریه گلم.راستی خیلی خوشحال میشم با هم تبادل لینک داشته باشیم اگه دوست داشتی خبرم کن.

بله عزیزم همین طوری درست کردم

ناهیدمامان امیرعباس 1392/03/05 ساعت 08:51 ق.ظ

آتوساجان جوابمو نمیدی خانمی

جواب دادم عزیزم تو ولاگ آدرس دادم

گندم 1392/02/29 ساعت 12:17 ق.ظ http://www.suno.blogfa.com

خیلی خوشگلند

سلام آتوساخانم هنرمند. وایییییییی چه ژله هایی . خیلی قشنگن.
آتوساجان من الان تو مامی سایت قسمت عکس قالبای خودتونو بزارین بودم که پست شما وعکس قالباتونو دیدم که چندتاشونو گفتین از نزدیک حرم خریدم .میشه آدرسشو برام بزاری .ممنونم عزیزم

مرجان 1392/02/21 ساعت 10:29 ب.ظ

شمش طلا جایزه ببرید
سلام دوستای خوبم
1. یک دونه عصاره زعفرون الیت بخربد
2. جلدشو به صندوق پستی 131851185 بفرستید
3. یک شمش طلا برنده بشید
توی وب سایت من و الیت هم اگه عضو بشین هر ماه به 22 نفر جایزه نتبوک، تبلت، کتاب آشپزی سامان گلریز و بسته هدیه برنده می شین.
برنده های قبلی رو ببینید:http://www.manoelite.com/index.php/%D8%A7%D8%AE%D8%A8%D8%A7%D8%B1-%D9%82%D8%B1%D8%B9%D9%87-%DA%A9%D8%B4%DB%8C.html
برای ثبت نام کیلیک کنید:http://www.manoelite.com/index.php/component/comprofiler/registers.html




منصوره 1392/02/07 ساعت 09:45 ق.ظ

سلام.
خیلی جالب و قشنگ بود. مرسی

فریناز 1392/02/04 ساعت 01:30 ب.ظ http://ferdosi-toosi.blogsky.com/

خیلی جالب و زیباست

خیلی خیلی عاااااااالی توضیح دادی عزیز....دست گلت درد نکنه

yourfriend 1392/01/25 ساعت 01:17 ق.ظ

سلام آتوسا جون
من وقتی که این ژله رو درست میکنم دور گلبرگام خیلی بریده بریده است. هوای داخلش رو میگیرم و رقیقش میکنم اما سرنگ خیلی روان داخل ژله حرکت نمیکنه یه جاهاییش رو میشکنه
ولی دور گلبرگای شما صاف و یکدسته
به نظرت باید چیکار کنم؟ ممنون عزیزم پیشاپیش

اگه فقط از سرنگ استفاده مینکنی باید دقت کنید سرنگ در ژله صاف حرکت بد ید دست تون نلرزه یا ابزار دیگه همینطور اگه مایع درون سرنگ یک دفعه فشار بد ید باعث پاره شدن میشه

زهرا 1392/01/24 ساعت 07:35 ب.ظ http://barkatohonar.blogfa.com

سلام آتوسا جان بسیار قشنگ و کاربردی توضیح دادی
ممنون
عزیزم یه سوال چطور انقدر یه دست میشن گلبرگات ؟
آخه برا من خامه بریده بریده میاد از رنگ بیرون حتی با اینکه رقیقش می کنم ،یعنی بینش هوا وارد میشه نمی دونم دستمو تند حرکت میدم یا جریا نمایع رو منظم نکردم!

سلام عزیزم چون هوا وارد سرنگ میشه واسه همینه که بریده بریده میشه باید سعی کنی خامه رقیق باشه تا موقع کشیدن راحت وارد سرنگ بشه بعد هم سرنگ وارونه کن کمی بهش بزن تا هوا ها بیان بالا بعد کمی سرنگ فشار بده تا فقط خامه بمونه مثل کاری که تزریقاتی ها میکنن امیدوارم خوب توضیح داده باشم

الی 1392/01/24 ساعت 03:49 ب.ظ

سلام عزیزم وبلاگ خوشجلی داری
کی دستور جشن تولد میزاری؟

دستورا به زودی میزارم

سوگلی 1392/01/24 ساعت 03:48 ب.ظ

وای خیلی سخته

نه فقط یکم تمرین میخواد

مامان مریم 1392/01/24 ساعت 03:46 ب.ظ

سلام دختر جون جه کردی خدا قوت

ممنون عزیزم

الهه 1392/01/24 ساعت 03:46 ب.ظ

سلام مرسی عاللللللللللللللللللللی بود
فقط با خامه میشه این کار کرد؟

نه با بستنی میشه اما خوب خامه بهتره

مهسا 1392/01/24 ساعت 03:45 ب.ظ

مرسی عزیزم

حمی شف 1392/01/24 ساعت 10:40 ق.ظ http://hamichef.blogfa.com

سلام بانــــــــو وبلاگ خوبی دارید بهتون تبریک میگم
یه سوال :چطوری نوک سورنگ رو خم کردید من یه مدل دیگه انجام میدم
با اجازتون لینکتون میکنم

سلام مرسی عزیزم

هردو مدل میشه هم میشه نوک سرنگ خم کرد هم میشه خم نکرد
خیلی راحت نوک سرنگ به یک سطح فشار بدید خم میشه

برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد