این دستور خمیر پیتزا واقعا عالیه خیلی پف میکنه و بافت لطیف داره و به خوبی کرانچی میشه
بهتون توصیه میکنم حتما امتحان کنید
به ادامه مطلب مراجعه کنید
مواد لازم :
شیر گرم یک پیمانه یا 200 گرم
خمیر مایه فوری یک قاشق سوپخوری
روغن مایع یا روغن زیتون یک سوم پیمانه
آرد به مقداری که مایه خمیر شده و بدست نچسبد ( دو و نیم تا سه پیمانه )
نمک یک قاشق چایخوری
شکر نصف ق چ
خمیر مایه ,شکرو نمک مخلوط کنید بعد اب گرم یا شیر گرم بهش اضافه کنید
بعد یک مقدار ارد اضافه کنید تا یک خمیر شل بدست بیاد
بعد روغن اضافه کنید
و ارد اضافه کنید تا جایی که خمیر به دست نچسبد
بعد انقدر خمیر ورز بدین که یک خمیر خوب و لطیف داشته باشین و بزارید حدودا نیم تا یک ساعت استراحت کنه
برای پخت خمیر فر روی 180بزارید خوبه زمانشم بستگی به این داره که پهنای خمیرتون چقدر هست ولی هرچی نازکتر باشه بهتره
اینکه خمیر نازک باشه خیلی مهمه چون پف زیاد میکنه خمیر بعد پخت 2 برابر میشه این در نظر داشته باشین
سللم و با تشکر وسپاس بی نهایت بخاطر این همه هنر و زیبایی واقعا عالی بخاطر همشون ممنون همه چیز پرفکت احسن همه رو نگاه کردم دوباره به وبلاگت میام و سر می زنم
خانمی میشه این خمیر وپخت وداخل فریزر نگهداری کرد اگه میشه چه جوری وتاکی
ممنون
این خیلی خوبه که تو خونه خمیر پیتزا رو درست کنیم چون جزو فست فود هاست و اگر از روغن زیتون الیت هم استفاده کنید سالم تره
سلام عزیزم چراخمیرمن همش جمع میشه?
ج دادم عزیزم حتما خوب استراحت ندادی خمیرتو
سلام چرا هرچی خمیررا پهن میکنم دوباره جمع میشه؟
خمیر خوب استراحت نکرده
سلام وب خوبی دارید من هم خمیر پیتزا را خودم درست می کنم خوشحال میشم اگه با هم تبادل لینک کنیم مرا به اسم (رویای من در آشپزی )لینک کن و به من خبر بده ممنون
وبلاگت مبارک
من لینکت کردم. افتخار تبادل لینک رو به من میدین؟
بهار جون منم لینکت کردم