X
تبلیغات
رایتل
چرا که نه ؟ آشپزی به سبک ساده
تاریخ : 1391/04/15
نویسنده : atousa

این دستور خمیر پیتزا واقعا عالیه خیلی پف میکنه و بافت لطیف داره و به خوبی کرانچی میشه

بهتون توصیه میکنم حتما امتحان کنیدMAIMIXONG Emoticons 196


 



به ادامه مطلب مراجعه کنید

مواد لازم :

شیر گرم  یک پیمانه یا 200 گرم


خمیر مایه فوری  یک قاشق سوپخوری


روغن مایع یا روغن زیتون یک سوم پیمانه



آرد به مقداری که مایه خمیر شده و بدست نچسبد   (  دو و نیم تا سه پیمانه )


نمک یک قاشق چایخوری


شکر نصف ق چ




خمیر مایه ,شکرو نمک مخلوط کنید بعد اب گرم یا شیر گرم بهش اضافه کنید 




بعد یک مقدار ارد اضافه کنید تا یک خمیر شل بدست بیاد




بعد روغن اضافه کنید 






و ارد اضافه کنید تا جایی که خمیر به دست نچسبد



بعد انقدر خمیر ورز بدین که یک خمیر خوب و لطیف داشته باشین و بزارید حدودا نیم تا یک ساعت استراحت کنه


برای پخت خمیر فر روی 180بزارید خوبه زمانشم بستگی به این داره که پهنای خمیرتون چقدر هست ولی هرچی نازکتر باشه بهتره


MAIMIXONG Emoticons 245



اینکه خمیر نازک باشه خیلی مهمه چون پف زیاد میکنه خمیر بعد پخت 2 برابر میشه این در نظر داشته باشین MAIMIXONG Emoticons 175



آخرین مطالب