X
تبلیغات
رایتل
چرا که نه ؟ آشپزی به سبک ساده
تاریخ : 1391/04/09
نویسنده : atousa

این پست برای دوستانی میزارم که میخوان کیک یا هرچیز دیگه ای  رو درست کنن که باید زرده و سفیده از هم جدا باشه .خیلی راحته







به ادامه مطلب مراجعه کنیدMAIMIXONG Emoticons 106

وقتی میخواید تخم مرغ بشکنید سعی کنید ان رو به دو قسمت مساوی تقسیم کنید




وقتی سفیده ها خودش شروع به ریختن داخل ظرف کرد مواظب زرده باشید وقتی تمام سفیده ها ریخت زرده را داخل پوسته تخم مرغ تکان بدید و بین دو نیمه پوست تخم مرغ جا به جاش کنید تا همه سفیده ها از زرده جدا بشه




امیدوارم به دردتون بخوره MAIMIXONG Emoticons 101


آخرین مطالب