X
تبلیغات
رایتل
چرا که نه ؟ آشپزی به سبک ساده
تاریخ : 1391/04/03
نویسنده : atousa

اسم این کیک به این خاطر گذاشتم درجه 1   چون واقعا از نظر بافت درجه یک هست

پوک و سبک اگه یکم حواستون تو درست کردن این کیک جمع باشه میبینین که چقدر عالی میشه


خیلی خوشحال میشم که نظرتونو در رابطه با وب و این کیک خوشمزه بدونم عزیزان


لطفا به ادامه مطلب مراجعه کنید



کیک اسفنجی کیکی هست که پایه کیک خامه ای چون روغن نداره و بافت سبکی هم داره برای کیک خامه ای مناسب .

من عاشق این کیکم

خوب میریم سراغ دستور این کیک اسفنجی که دله همرو برده

تخم مرغ ۶ عدد
ارد الک شده 150 گرم
شکر 180گرم
اب جوش! ۱۰۰گرم یا یک استکان
بیکینگ پودر ۲/۱ ق م

وانیل کمی


اول باید خیلی شیک و مجلسی سفیده و زرد از هم جدا کنید

خوب زرده ها که میبینین خیلی راحت جدا کردم یکیشونم از ترس رفتن تو فر ولو شد




برای زدن سفیده باید همه چیز تمیز و بدون چربی باشه و الا پف نمی کنه!ضمنا اگر از زرده تخم مرغ ها کمی وارد سفیده بشه دیگه به درد نمی خوره!
سفیده هارا با ۳/۱ شکر می زنیم در حدی که از کاسه بیرون نریزه! بعد می زاریمشون تو یخچال واسه روز مبادا!

این عکس سفیده هاست که تقریبا حجم دوبرابر شده


حالا زرده ها رو با بقیه شکر حسابی بزنید تا رنگشون عوض بشه و پف کنه...حالا وانیل رو اضافه کنید....اب جوش ..جوش! رو در حالی که با همزن دارید می زنید ارام ارام اضافه کنید!
میبینید که حسابی کف میکنه!..حالا دیگه باید سرعت عمل نشون بدید...سفید ها رو با زرده ها مخلوط کنید...و ارد رو که با بیکینگ پودر مخلوط کردید رو ارام ارام اضافه کنید و دورانی بهم بزنید البته با لیسک!(همون قاشق پهن)

تو این مراحل دوربین شارژ تموم شد پس نتونستم عکس بگیرم

البته زیادم مهم نبود چون اصل کار اولشه

در قالب که از قبل کمی با روغن جام یا مارگارین چرب کرده اید . کفش کاغذ روغنی انداخته ایید...بریزید در فر ۲۰۰ درجه حدودای نیم ساعت..
در فر رو باز نکنید پفش خیلی سریعتر از اونی که فکر کنید می خوابه .


اینم عکس کیکی هست که با این دستور پختم وای خیلی عالی بود یک نفره میتونستم هموشو برم بالا


آموزش این کیک به شکل آلو تو همین هفته میزارم




آخرین مطالب