X
تبلیغات
رایتل
چرا که نه ؟ آشپزی به سبک ساده
تاریخ : 1391/03/30
نویسنده : atousa

خوب این اولین پست من تو این وبلاگ و فعلا از اموزشهای ارشیویم استفاده میکنم


دستور  این چیز کیک از مجله اشپزیه

که توش یکم تغیرات دادم



به ادامه مطلب مراجعه کنیدMAIMIXONG Emoticons 32




بیسکویت 250 گرم

کره 100 گرم
دارچین مقداری
پنیر خامه ای 200 گرم
خامه 200 گرم
شیر 3/2 پیمانه
شکلات تخته ای 90 گرم
ژلاتین 1 ق غ
آب سرد 3/1 پیمانه



خوب اول از همه قالبتونو اماده میکنین


کف قالبو کمی چرب میکنین یا میتونین از پلاستیک برای کف قالب استفاده کنید تا چیز کیک راحت جابه جا بشه بعد اینکه اماده سرو شد


بیسکویت خرد میکنیم


مخلوط بیسکویت پودر شده و دارچین و کره ذوب شده رو کف قالب پرس میکنیم و توی یخچال میذاریم. (میتونید به این مخلوط یکمی عسل اضافه کنید )



شکلات رو داخل شیر ریخته به روش بن ماری ذوب میکنیم (میتونید از ماکروفر استفاده کنید )





این مخلوط رو به پنیر خامه ای افزوده با همزن میزنیم. ژلاتین رو هم که با آب سرد مخلوط و حل کردیم اضافه میکنیم. در آخر خامه را جداگانه میزنیم و بعد به مایه فوق اضافه میکنیم.


حالا مایه اماده رو روی لایه بیسکویت میریزیم و 3-4 ساعت در یخچال میگذاریم.(هر چی بیشتر تو یخچال باشه بهتر )


این تصاویر از یک وبسایت فرانسوی برداشتم که البته از اموزشهای بعدی سعی میکنم تمام  عکس هارو  خودم بگیرم

میگین نه ؟ حالا وایستین تا ببینین چیکار میکنم

این عکس چیز کیکی که من با این دستور درست کردم


فقط از برش  عکس داشتم چون اینقدر خوشمزه بود در کمتر از 1ثانیه این اتفاق واسش افتاد


MAIMIXONG Emoticons 5


آخرین مطالب